Jelenlegi hely

Gépkölcsönzés

Bármilyen munkát is kell elvégeznie, nem érdemes nagy összegeket kidobnia gépekre. Főleg akkor, ha csak pár alkalommal fogja használni és később már nem lesz szüksége rá. Manapság a gépkölcsönzés nem kerül sokba és megkönnyíti az életünket. A munka elvégzése után nem kell azzal foglalkoznunk hova tehetnénk a gépeinket, nem fog helyet foglalni a garázsban vagy a pincébe. A kertben eltöltött időnket is egyszerűbbé tehetjük, ha bérelt eszközzel műveljük meg a talajt, nyírjuk le a füvet, vágjuk le a sövényt. A karbantartási gondokkal sem kell törődnie.

Minden szempontot összesítve, érdemes a bérlés mellett dönteni, mert:

  • a gépeink kiváló műszaki állapotban vannak,
  • nem kell több tízezer forintot kiadnia az eszközökre,
  • a szervizelés nem Önt terheli,
  • olcsón bérelhet az aktuális munkafolyamathoz szükséges gépet.

Az építkezéshez, bontáshoz, kertépítéshez és egyéb munkálatokhoz minden olyan eszközt megtalál nálunk, amire szüksége lehet.

Próbálja ki gépkölcsönző szolgáltatásunkat, nem fogja megbánni!

KÖLCSÖNZÉSRŐL

Nyitvatartási időben lehetséges kölcsönözni, illetve vissza hozni. (Kivételes esetben, ettől eltérő időben csak előzetes megbeszélés esetén, felár fizetése mellett lehetséges. A felár összege 2000Ft + a legközelebbi nyitás időig járó bérleti-díj.)

Foglalni reggel nyitástól vagy zárástól igényelve tudunk vállalni. Minimális foglalási idő az egy nap.

A nem foglalt óradíjas gépeknél, három órát meghaladó bérlés esetén , a gép birleti-dija , a napi-díja. Három órán belüli visszahozatal esetén, minimális bérleti-dij két óra.

Az eszköz elvitelekor a bérlő köteles letétet fizetni, nagysága függ a bérelt eszköztől. A feltüntetett bérleti-díjat még a mindenkori ÁFA terheli.